200911

Mulla ei oo tänään töitä ja kouluakin olis ollu vaan kaksi tuntia joten päätin, että skippaan neki ja pidän vapaapäivän. Oli ihana nukkua pitkästä aikaa pitkään aamulla, ei voi muuta sanoa. Käytiin sitten poikaystävän kanssa Tapiolassa, koska mun piti ostaa uus kulmavärihomma. 

Tapiolaan on niin älyttömän helppo mennä Lauttasaaresta kun pääsee suoraan Länsiväylää autolla ja saa vielä Stockan parkkihallliin tunniksi ilmaiseksi parkkiin auton! Tästä ei helpommaksi asioiden hoitaminen mene. 
Paita ja nahkatakki Mango, farkut Dr. Denim, kengät Ellos, huivi Seppälä ja laukku LV.
Ostin Seppälästä tollasen Wet n wild:n Ultimate Brow kitin (6,95e) ja se on ihan loistava! Onneksi tajusin tällasen olemassa olon enkä mennyt Make Up Storeen ostamaan sitä kahenkympin settiä. Oon niin kyllästyny kulmakynään ku sitä pitää koko ajan olla terottamassa.

Kävin myös palauttamassa Nellyn paketin joka oli jo kohta kuukauden ootellu tossa olohuoneen tuolilla. Miten vaikeaa voikaan olla saada asioita hoidettua! Eilen hain Elloksen paketin ja sieltä tuli noi ihanat kengät! Toiset kengät jotka tilasin lähti suoraan palautukseen, koska ne oli liian isot vaikka oli kokoa 38. Saatoin myös tilata Ellokselta vielä kahdet saappaat. Nyt en voi ainakaan sanoa ettei sitten olis niitä syyskenkiä. :D 

9 kommenttia:

  1. Jee, mäkin tilasin samaiset kengät ellokselta ja mietin että miltäköhän ne näyttää luonnossa, mutta sulla näyttää ainakin hyviltä!
    Onko toi muuten se vaaleampi ruskea, siis se harmaanruskea? Itse tilasin sen tummemman ruskean, ja toivon ettei ne näyttäisi punertavilta luonnossa...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Noi on ne tummanruskeat! :)

    VastaaPoista
  3. Lila: Mä en yleensä jaksa osallistua mihinkään tommosiin. :D

    VastaaPoista
  4. Oi että uskaltaisikohan sitä itsekin kokeilla välillä jotain muutakin kuin kulmakynää nimittäin tuo wet n wildin paletti näyttää hyvältä.. En tiedä sitten osaisinkohan laittaa tota:D Onko helppo käyttää sun mielestä? (:

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Paljon helpompi ku kynä mun mielestä. :D Levittyy paljon helpommin ja nätimmin.

    VastaaPoista
  6. Kuinka pitkä sä olet? :)

    VastaaPoista
  7. Noi on tosi kivan näköset noi kengät :) onko ne mukavat jalassa ku mietin ite et pitäiskö ostaa ne mustat :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. anna: Ne on tosi mukavat jalassa! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -