A shoe has so much more to offer than just to walk. -Christian Louboutin

Olen valehtelematta kahden vuoden ajan etsinyt tätä tiettyä kenkämallia, ja olenkin tuon koko ajan käynyt kerran kuukaudessa kysymässä Nina's:ssa joko ois tullut mun kokoa tai ylipäätänsä tätä mallia takaisin myyntiin. Toissailtana selailin sitten Nina's:n nettisivuja ja sydämeni taisi pysähtyä kun näin, että nämä on vihdoin tullut takaisin valikoimaan. Ihan tosi mun sydän taisi kuulostaa tavallisen sydäntykytyksen sijaan tältä: *loubloub, loubloub*.

 Christian Louboutin Simple pump 70mm


Ne on niiiiiin kauniit! Totesin eilen mun kaveripojalle, että aijon käydä luennon jälkeen ostamassa mun unelmakengät joita oon etsiny kahden vuoden ajan. Hän totesi, että "eikö ne oo aika last season, jos jo kaks vuotta sitten ne halusit?", ei voi muuta sanoa kun, että Christian Louboutin never dies. ;)

Sain muuten jälleen kerran Nina's:ssa äärettömän ystävällistä palvelua. En ymmärrä sitä, että olen lukenut monesta paikasta miten siellä katsotaan varsinkin nuoria pahasti, koska mä olen aina kerta toisensa jälkeen lähtenyt sieltä hymyissä suin pois! Ja nyt vasta ostoksien kanssa.

Varoitan muuten, että itken kymmenen vuotta verta jos nuo korot koskaan jää johonkin tuulikaapin ritilään kiinni tms.

Mitäs siellä tykätään uusista kenkäkaapin jäsenistä? 



Luksusta arkeen

Tänään kävin toteuttamassa yhden pitkäaikaisen unelman. Se unelma on tuon pussin sisällä, arvaakohan joku mitä siellä on? ;)

290112

Sunnuntai on kyllä viikon paras päivä, sillon siis kun ei oo töitä. Saa nukkua pitkään, viime yönäkin tuli nukuttua sellaset kevyet 16h yöunet, koska aloin nukkua heti illalla töistä päästyäni.

Tänään oli tarkoitus lähteä käymään kirppareilla, mutta kummatki lempparikirppikset oli kiinni. Great success! Käytiin sitten Sellossa ja ostin ihanat kengät ja etsin farkkuja mutta en löytäny kivan värisia sopivaan hintaan. Oon tainnu vähän laihtua, koska nää Leviksen farkut on kokoa 28 ja nää tippuu päältä. Sovitin kokoa 27 samoista farkuista ja neki oli vähän reilut. No äskeisen kiinalaisbuffetin jälkeen oon varmaan kokoa 30.

Paita Zara, farkut Levi's, kengät ja takki Ellos, huivi Mulbery ja H&M ja laukku DKNY.

Eilinen

Eilinen ei ehkä alkanut ihan toivotulla tavalla. Siitä huolimatta, että mun herätyskello oli laitettu soimaan 6.40 niin heräsin ensimmäisen kerran 14.30. No ei tarvitse varmaan erikseen mainita, että koulupäivä meni ohi. No hengailin sitten loppupäivän kavereiden kanssa joten ihan kiva päivä siitä silti tuli, mitä nyt muutamasta kirjanpitotunnin missaamisesta. ;)

Paita ja farkut Zara, kengät Ellos, laukku Mulberry ja kello Michael Kors

Keskiviikko

Minusta on tullut laiska. En jaksa ottaa kuvia muuten kun Photo Boothilla, voisin harkita ryhdistäytymistä. Tai sen kameran kauko-ohjaimen ostamista.

Muita valituksen aiheita tänään:

- Toi lumi! Miksi sitä pitää sataa kokoajan? Kelasin tänään, että mun auto on varmaan 5 metriä paksun lumikerroksen alla, koska en oo käyttäny sitä muutamaan päivään. Ja on niin älyttömän kivaa juosta koulusta sporaan kun sitä lunta on niin paljon, että tuntuu ku kengät vaan sutis eikä pääse eteenpäin. En varmasti aijo poistua kotoa tänään enää muuten kun hyvällä tuurilla ruokakauppaan.

- Miksi vielä ammattikorkeakoulussa pitää opiskella suomenkieltä? Tai äidinkieltä. Tänään suomenluennolla meidän piti leikkiä kokousta ja se videokuvattiin. For real.

- Haluaisin nähdä sen The Girl with the Dragon Tattoon, mutta miksi se ei näy tennispalatsissa ollenkaan?

- Miksi en löydä täydellistä asuntoa just nyt heti.

No joku positiivinenkin juttu on tänään: Mulla on tänään vapaapäivä! Tai siis ilta, ettei ole töitä. Eli saan toteuttaa suunnitelman ekassa kohdassa ja olla kotona koko loppupäivän! :)

Météorites

Kävin tänään Stockalla haaveilemassa uusista meikeistä ja lähdinkin sitten pois monta kymppiä köyhempänä, koska rakastuin täysin Guerlain Météorites Cruel Gardenia -puuteriin. Tätä voi käyttää highlighterina tai sitten kevyesti ihan koko kasvoilla heijastamaan valoa. Antaa just sellasta hohdetta mitä aina tarvitsee!

Ainoa huono asia tässä tuotteessa on tosiaan sen suolainen hinta, noin 65 euroa! Mutta toivon, että tuo kestää käytössä piiiiiitkäään. Niin ja toinenkin huono puoli on; miten noin nättiä ruusukuviota uskaltaa alkaa kuluttamaan?

Jos mun pokka pettää, on se hän, tai mun sydämeni jättää mut tähän

Mitenköhän on mahdollista, että heräsin eilen päivällä puoli yks, olin hereillä noin 6 tuntia ja nukahdin uudestaan ja heräsin puolenyön aikoihin. Siinä sitten pari tuntia hereillä ja takas nukkumaan ja heräsin nyt 10.30.

Nyt pitäis syödä nopeesti jotain ja lähteä koululle yhdelle luennolle jonka jälkeen ajattelin käydä aleissa vielä etsimässä uudet kengät itselleni ja illaksi töihin, ylläri.

220112

Viikonloppu on mennyt töissä, vanhempien kanssa ravintoloissa syömiseen ja kavereiden kanssa hengailemiseen. Eli ihan kiva viikonloppu!

Tänään nukuin pitkään ja kävin äänestämässä pressaa ja otin taas vaihteeksi asukuvia, vaikka ulkona olikin jo vähän pimeää neljän aikaan.

Neule Zara, farkut Levi's, takki Burberry, huivit Mulberry ja H&M, kengät UGG ja laukku Marc by Marc Jacobs.


Loppupäivä menee koulutehtävää tehtäessä kunhan vaan saisin aikaseksi alottaa sen!

190112

Mä lähden tästä treffaamaan ihanaa äitiäni keskustaan ja mennään ravintolaan syömään, nam! Sieltä suoraan kaverin luokse vähän juomaan viiniä ja koulun Back to school partyihin Amarilloon (....). Mun "viikonloppu" alko nyt, koska huomenna ei oo koulua eikä töitä, mutta lauantaina taas töihin.

It's kinda funny how life can change, can flip 180 in a matter of days

Eilen ihmeteltiin töissä kun kuului musiikkina Aikakoneen Here me now -biisi, sen jälkeen tuli Shakiran Whenever, Wherever. Nostalgisia tunteita, anybody? Varsinkin tuo Here me now biisi, muistatteko sen leffan Young love missä se soi? No siinä alettiin työkaverin kanssa muistelemaan biisejä joita kuunneltiin nuorempina ja onneksi mua muistutettiin Bluen One love:sta niin oon koko aamun kuunnellu sitä ja hymyilly.

Muuten oonkin ottanu aamun rennosti, koska skippasin koulun kokonaan tänään(kin...). Aamutakissa hengaillu pitkälle päivään, koneella jumittaminen, uuden vihreän Zaran silkkipuseron ihaileminen ja siinä samalla meikkaaminen, se on mun käsitys täydellisestä aamusta.

Illaksi taas töihin ja sitten onkin tämä kuuden päivän työputki ohi ja on kaksi vapaata edessä jotka tulee tosiaankin tarpeeseen. Oon ihan uupunu enkä malta odottaa, että ois jo kesä. Tai edes kevät. Voisin nukkua vaikka talviunet ja herätä tossa huhtikuussa.

The Beat

Ostin viime viikolla uuden tuoksun kokoelmaani, ja tää tuoksuu niiiiin hyvältä! Burberryn The Beat.

Oon kelannu tän ostamista varmaan yli vuoden mutta en oo raaskinu, koska hajuvesivarastot on aika täynnä, mutta kun löysin tän lahjapaketin -50%-alelapun kanssa varustettuna niin en voinu vastustaa tätä enää. Tää kilpailee nyt ykkössijasta Givenchyn Play:n kanssa.

Maanantai

Rankka viikonloppu takana ja eilen nukahdinkin jo yhdeksän aikaan ja heräsin reilu 13 tuntia myöhemmin kun piti lähteä kouluun. Koulusta lähdinkin sitten suoraan töihin ja en oo varmaan ikinä ollut noin huonolla tuulella töissä. :D Olin vaan jotenkin tosi ärsyyntyny eikä se auttanu asiaa, että jouduin tahtomatta jäädä ylitöihin. Tai asiakkaan hämmästely siitä etten näytä suomalaiselta?!

Huomenna ajattelin hyvällä omalla tunnolla skipata pari tuntia koulussa, koska meen ensin työpaikan koulutukseen ja sen jälkeen töihin. Nyt nukkuu ja toivottavasti herään aamulla loistavalla fiiliksellä, hyvää yötä ihanat! :)

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Mä oon nyt pari päivää totutellu tähän Macbookkiin ja ahh, olen ihan rakastunut. Mutta herranjumala, että tuo tiedostojen etsiminen silleen, että ne saa lisättyä bloggeriin tuottaa ongelmia. Niin, että apua voisin ottaa vastaan tämän käytön kanssa. :D

Tänään oon nukkunu pitkään, koska mulla on perjantait koulusta vapaata. Illaksi menin töihin ja treffasin ennen sitä pikaisesti ystävää.  Työpäivä meni nopeemmin kun aikoihin ja nyt mietin, lähdenkö ulos tänään vai en. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Uusi tietokone

Tattadadaadadaa, uusi läppäri muutti mun luokse eilen illalla. Päädyin pitkän mietinnän jälkeen ostamaan vihdoin itselleni Macbook Pro:n, enkä vois olla iloisempi uudesta läppäristä!

Oon vielä aika pihalla tämän koneen kanssa, koska oon aina käyttäny PC:tä ennen, joten vinkkejä voi nyt antaa! Tänne kuvien lisääminenkin oli mulle tarpeeksi haastavaa. :D

Bling too late

Voin vaan todeta, että kyllä elämä osaa välillä potkia kunnolla päähän. Mun tietokone majailee tällä hetkellä Vantaalla odottamassa korjauskustannusarviota, koska se otti vähän damagea tossa yks päivä viinilasista. Että sellasta tällä kertaa! Onneksi Henkka lainaa mulle välillä omaa läppäriään niin pääsee nettiin aina välillä. Huono juttu blogin kannalta on se, että tässä koneessa ei ole minkäänlaisia kuvanmuokkausohjelmia joihin oon tottunu joten kuvista ei tulekaan niin kivoja mutta yritetään pärjätä! Toivotaan, että saan koneen korjattua/uuden läppärin pian. :)

Eilen koin myös onnenpotkun kun uudenvuodenmekkoni päätti saapua vihdoin postissa. Oli hukkunut postiin joten kiva kun tuli sen 10 päivää myöhässä eikä mekolle olekaan mitään käyttöä enää. Mutta ihana se mekko olikin, mikä ei oikeastaan helpottanut ärsytystä siitä etten mekkoa saanutkaan käyttää kun vuosi vaihtui.

Ylläoleva Vilan mekko päätyi mun päälle sitten kimaltelemaan uutenavuotena.
Nyt mekko saa sitten kai odottaa seuraavaan vuodenvaihteeseen jos en sille ennen sitä käyttöä keksi.

Be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth

Nyt eletään jännittäviä aikoja täällä blogissa, koska luvassa on ekat asukuvat kahteen kuukauteen! Voi siis sanoa, että oon palannu elävien kirjoihin kokonaan taas. :D

Paita ja farkut Zara, vyö Global/Stockmann, kengät Dinsko, takki Pajar Canada ja laukku Mulberry.


Kävin äsken kaverin luona ja nyt odottelen isoveljeä ja hänen tyttöystäväänsä jotka on luvannu tarjota mulle pihvit ravintolassa. Vähän luksusta arkeen! ;) Ihanaa sunnuntaita kaikille muillekin!

Drew









Aamu on mennyt X-Factorin Drew Ryniewicziä kuunnellessa. Ei mulla muuta kun, että kelatkaa, että tyttö on 14-vuotias! Nyt suuntaan töihin 8 tunniksi, eli ei, täällä ei vietetä enää edes pyhäpäiviä! Hyvää loppiaista kaikille!

Joululahjoja ja pari hankintaa

Siellä päässä toivottiin jo uutta postausta kehiin joten nyt toiveenne toteutuu! ;) Mun arki on sujunut täällä töitä tehden, kavereita nähden ja isoveljeä ja hänen tyttöystäväänsä majottaen joten hirveesti ole ollut aikaa tänne tulla kirjoittamaan.

Muutamia ostoksia olen tehnyt viimeaikoina joten niitä voisin esitellä, mutta palataan eka muutamaan joululahjaan:
Versacen huivi joka on 90% Modalia (mikä se on suomeksi?!) ja 10% kashmiria ja ahh-niin-ihana-ja-pehmeä.
Pajar Canadan untuvatakki, jota en saanut kuvaan mahtumaan, mutta kyseessä on siis tämä takki. Tämä ei ollut edes minulle tarkoitettu lahja, mutta koska se oli äidilleni liian pieni ja ulkomailta ostettu, että palautus olisi ollut vaikeaa niin minä sain tämän. Lotta kiittää! ;)
Coco Chanelista kertova kirja.

Ja niihin ostoksiin:
Lexingtonin pussilakanoita ja tyynyliinoja. Voi miten pitkään oonkaan näistä haaveillu!
Dior Lip Maximizer jonka olen jo aikaisemmin todennut täydelliseksi sekä Lip Glow color reviver balm, joka on noussut uudeksi suosiksi! Kyseessä on siis "huulirasva" joka saa huulet ihanan värisiksi. Käytän näitä yhdessä ja mä niin tykkään!

Koitan jatkossa postailla vähän useammin. :D
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -