Emma S kasvojenhoito

Tutustuin joku aika sitten minulle entuudestaan tuntemattomaan Emma S -kosmetiikkamerkkiin. Purkit oli minusta niin söpöjä hyllyllä, että oli pakko katsoa tarkemmin, nuuhkia ja kokeilla.


Emma S on ruotsalainen ihonhoitomerkki jonka ovat perustaneet entinen huippumalli Emma Wiklund (aikaisemmin Sjöberg, siitä merkin nimi) ja Nora Larssen. Tuotteet ovat kaikki kehitettyjä ja tuotettuja Ruotsissa. Emma on kertonut, että idea omasta kosmetiikkamerkistä syntyi mallina työskennellessä 90-luvulla jolloin kuvia ei voinut muokata samalla tavalla kun nykyään. Hyvä iho oli edellytys työn saannille. Hänen kokemuksensa hyvistä, varmoista ja tehokkaista ihonhoitotuotteista onkin merkin perusta.

Ensimmäinen tuote johon ihastuin oli kasvosuihke joka lupasi antaa lisäkosteutta iholle kun sitä tarvitsee. No minun ihoni on niin kuiva, että sitä todellakin tarvitsee joten suihkuttelin ensin tätä kaupassa kasvoilleni ja myöhemmin palasin ostamaan. :)


Moisturising facial mist -kasvosuihke tuoksuu vadelmalta ja persikalta sillä se sisältää niiden uutetta joilla ihanan tuoksun lisäksi on puhdistavia ominaisuuksia. Tuote sisältää myös omenauutetta joka tekee ihosta pehmeän ja kurkku-uutetta joka virkistää ja kosteuttaa. En keksi tuotteesta mitään negatiivistä sillä olen ihan ihastunut tähän tuotteeseen, mutta tässä tulee vielä erikseen plussat:

+ Ihana tuoksu
+ Voi suihkuttaa myös meikin päälle ilman, että meikki leviää
+ Virkistää
+ Saa ihon näyttämään todella hyvältä ja kosteutetulta!
+ Helppo kantaa käsilaukussa mukana ja suihkuttaa missä vaan

Hinta 15€


Moisturing day cream -päivävoide (tuote saatu) on kevyt voide joka kosteuttaa ja tuo iholle hehkua. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa joka on luonnollinen aine ihossa joka säätelee kosteustasapainoa ja e-vitamiinia joka suojaa ihoa. Minun kuivalle iholle tämä voide olikin liian kevyt eli tarvitsen jotain vielä kosteuttavampaa. Normaalille ja Sekaiholle tämä on varmasti loistava!

+ Sopii hyvin meikin alle
+ Miellyttävä koostumus
+ Hyvä voide jos haluaa kuulaan lopputuloksen
+ Hyvä tuoksu

- Ei kosteuta kuivaa ihoa tarpeeksi

Hinta 26€


Cleansing facial Wash -puhdistusaine (tuote saatu) puhdistaa myös hyvin meikin. Tuotetta kuuluu käyttää puristamalla pieni määrä ensin kädelle, lisäämällä vettä ja sitten sekoittaa. Vasta tämän jälkeen hierotaan kasvoille. Jos tuotetta hieroo suoraan kasvoille se ei vaahtoudu niin kuin kuuluu. Minusta tämä toimii kyllä niinkin! Tärkeimmät ainesosat tässä ovat maitohappo joka AHA-happona todella kevyesti kuorii sekä glyseriini joka pehmentää ihoa ja jättää sen kosteutetuksi. Tämä sopii kaikille ihotyypeille!

+ Puhdistaa hyvin meikitkin
+ Iho tuntuu oikeasti kostealta käytön jälkeen eikä kiristä niin kuin monesti putsarin jälkeen
+ Tuote vaikuttaa riittoisalta

- Kierrekorkki tuntuu hankalalta kun kädet ovat muutenkin varattuja kasvojen pesun yhteydessä
- Hieman lääkemäinen tuoksu, johon toisaalta kyllä tottuu

Hinta 17€

Ageless Enzyme peel -kuorintavoiteesta (tuote saatu) tuli ekasta käyttökerrasta asti toinen sarjan lempparituotteista! Entsyymikuorinta ei siis sisällä rakeita vaan AHA- ja BHA-happojen avulla kuorii kuolleet ihosolut ja vaikuttaa syvälle ihoon. Toimii siis samalla tavalla kun aspiriinikuorinta josta olen kirjoittanut aikaisemmin. Tämä kuorinta on todella tehokas ja vaikutusaika on vain minuutti! Koska tuote on niin tehokas ei tätä vaikutusaikaa tule ylittää ja iho voi punoittaa jonkun aikaa käytön jälkeen. Tuote sopii hyvin niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle, mutta en välttämättä suosittelisi todella herkälle iholle sillä, vaikka tuote on hajusteeton niin se on vaan niin tehokas, että herkempi iho ei ehkä kestä sitä. Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Mä niin tykkään tästä!

+ Lyhyt vaikutusaika
+ Todella tehokas
+ Ihanan pehmeä iho heti käytön jälkeen

- Edelleen se kierrekorkki
- Lääkemäinen tuoksu

Hinta 31€


Minusta nuo paketit ovat ihania! Rakastan kaikkea missä on tuollaista tekstiä joten ei ihme, että minä alunperinkään menin tutustumaan tähän merkkiin! :)

Oletteko te kokeilleet tätä kyseistä merkkiä? Jos ette niin suosittelen tältä istumalta kipittämään joko Stockmannille tai Kicks-myymälöihin tutustumaan. :)

Osa tuotteista on blogin kautta saatuja.

1 kommentti:

  1. Tuo kasvosuihke on varmasti aivan ihana tuote. Täytyy käydä tuoksuttelemassa ehdottomasti.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -