Långvik

Långvik on toisiksi paras vaihtoehto lomanviettopaikaksi ulkomaanmatkan jälkeen. Varsinkin tällaiselle pariskunnalle joka on juuri investoinut useamman tuhannen huonekaluihin se on täydellinen vaihtoehto. On ihanaa ettei tarvitse lähteä kauas pois kotoa, että voi rentoutua porealtaassa, syödä hyvää ruokaa ja ladata akkuja. Jo yksi yö pois kotoa tekee ihmeitä ja ihana viettää laatuaikaa rakkaimman kanssa. Tuli ihan täydellinen lomafiilis!


Me lähdettiin Långvikin kylpylähotelliin viime viikolla yhdeksi yöksi. Paikka oli meille jo entuudestaan tuttu ja oli ilo päästä tänne uudestaan.

Tänne ajaa Helsingin keskustasta noin puoli tuntia joka on todella kätevää. Auton saa jätettyä ilmaiseksi hotellin eteen joten siitäkin plussaa! Me saavuttiin jo puolen päivän aikoihin joten huonettamme odottaessa käytiin hotellin kuntosalilla vetämässä päivän treenit.


Treenin jälkeen vetäydyttiin huoneeseen päiväunille. Jos jokin kuuluu lomaan niin päikkärit, ihanaa vaan mennä nukkumaan keskellä päivää kun ei ole mitään suunniteltua eikä kiire.


Päiväunilta heräiltyämme lähdettiin hotellin Spa-osastolle. Mä rakastan sitä tunnetta kun saan vedettyä hotellin ison valkoisen kylpytakin päälle ja tossut jalkaan. Siinä on sitä jotain. Suunnittelin jopa, että ostettaisiin Joonaksen kanssa uuteen kotiin molemmille muhkeat valkoiset kylpytakit kylpyhuoneeseen mutta herra ilmoitti minulle ettei usko olevansa kylpytakki-ihminen. Siis miten ei voi olla?! Onko mitään parempaa kuin hengata pelkkä kylpytakki päällä!


Spa-osastolla oma suosikkipaikkani on poreallas. Voisin istua tuolla tunteja ja varsinkin näin arkena tuolla oli niin hiljaista, että totaalinen rentoutuminen oli taattu. Saunaosastolta löytyy niin infrapunasaunaa, höyrysaunaa kuin tavallistakin saunaa joista kyllä tuo höyrysauna miellyttää eniten kylpylässä ollessa. Näiden lisäksi löytyy 22m uima-allas esimerkiksi kuntouintiin.

Polskimisen jälkeen mentiin taas huoneeseen laittautumaan illallista varten.


Långvikin ravintola on avara ravintola jossa on panoraamanäkymä ulos luontoon ja merelle. Me saatiin pöytä ihan takan reunalta joten tuolla kyllä mieli lepäsi ja syötiin todella herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Täytyy myöntää, että oli yksi parhaista illallisista joita olen Suomessa syönyt. Mulla ei ollu aikaisemmin mitään korkeita odotuksia mutta ne ylittyi heti alkuruuan kohdalla ja palvelu kruunasi meidän illan.


Jälkkäri oli ihan mieletön, siinä oli kaikki mun lemppariainesosat: raparperia, paahdettua valkosuklaata ja lakritsijäätelö. Voi, että. Illallisen jälkeen oli hyvä mennä takaisin huoneeseen, nukkua yön yli ja odottaa seuraavan päivän aamupalaa. Muistin edellisestä vierailusta miten kattava tämä aamupalabuffet oli eikä se pettänyt tälläkään kertaan.


Långvikiä voin suositella kaikille jotka haluavat rentoutua kauniissa maisemissa ja upeissa puitteissa. Hotelli itsessään on jo todella kaunis. Tullaan ihan varmasti tulevaisuudessakin vierailemaan tässä lempparihotellissamme.

Innostuneet käykää tsekkaa Långvikin nettisivut ja niiden tarjoukset tästä! :) Meidän osalta kiitos Långvikille meidän ihanasta yöpymisestä, until we meet again!

Majoitus on saatu yhteistyönä Långvikin kanssa.

3 kommenttia:

  1. Hei ihana kun teit tästä postauksen! Ollaan poikaystävän kanssa suunniteltu että mentäisiin hääyöksi Långvikiin - soveltuisko se mielestäsi hyvin sellaiseen tarkoitukseen? Ei olla kumpikaan siellä koskaan yövytty mutta vaikuttaa kyllä ihanalta paikalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Ilman muuta soveltuu, niin kaunis paikka! Tuollahan on vielä sviittejäkin. ;) Ihanaa häiden suunnittelua!

      Poista
  2. Mä oon kans ehdottomasti aamutakki/kylpytakki-ihmisiä, etenkin talvella on ihana kääriytyä lämpimään kylpytakkiin tai viettää vaikka koko vapaapäivä sellaisessa :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -