Huulimeikkisuosikit

Nyt seuraa vihdoin jatkoa Huulirasvojen aateli -postaukselleni eli luvassa on paljon toivottu huulimeikkini esittely!

Itse tykkään todella luonnollisesta meikista ja huuletkin meikkaan useimmiten luonnollisiksi, vaikka toki melkein aina käytän huulimeikkä. Huulimeikin avulla meikki näyttää aina huolitellulta. Tässä tulee mun huulipunasuosikit ja vähän muutakin! :)


Tärkeintä huulimeikissä on, että huulet ovat hoidettu hyvin ennen huulipunan levitystä, eli kuorinta ja hyvä huulirasva ovat huulipunan parhaita kavereita.


Itse käytän pari kertaa viikossa Lushin Mint Julips -huultenkuorintaa joka on oikea rohtuneiden huulten pelastaja. Tämä piparmintun tuoksuinen kuorinta kuorii loistavasti mutta maistuu myös ihanalta. Tämä on siis täysin turvallinen tuote, koska kyseessä on sokerista ja minttuöljystä valmistettu tuote. Ei siis haittaa vaikka menisi suuhunkin. ;) Hintaa tällä tuotteella on 11,50€.

Huulirasvoina mulla on tällä hetkellä eniten käytössä Chanelin Hydra Beauty Nourishing Lip Care, josta kirjoitin huulirasvapostaukessa enemmän. Tämä on suosikkini sen hoitavuuden sekä tuoksun ansiosta.

Toinen käytössä oleva huulirasva on Kiehl's Lip Balm #1. Kiehl's:llä on myös näitä samoja mm. mintun, karpalon ja päärynän tuoksuisina ja pakko sanoa, että tykkään niistä vielä enemmän mutta tällä hetkellä minulla on tämä perinteinen.


Suosikkihuulipunat

Ylärivi vasemmalta: Mac Matte Nouvelle Vogue (kausiväri), Urban Decay Matte Revolution Bittersweet ja Tom Ford 01 Spanish Pink.

Alarivi vasemmalta: Sisley Phyto-lip Twist 2 Baby (saatu), Mac Satin Brave ja Mac Cremesheen Creme Cup.

Tässä vielä huulipunat järjestyksessä:


Macin huulipunia olen käyttänyt jo vuosia ja heidän sävyvalikoima on häikäisevä. Mitä vaan etsii niin heiltä se luultavasti löytyy. Hinta/laatu-suhde on myös mielestäni erittäin hyvä. Huulipunalla on hintaa 20,50€. Macillä löytyy eri huulipunalaatuja useampia ja omat suosikkini ovat Mattapunat, Satin joka on toisiksi eniten matta sekä sitten voidemaisempi Cremesheen. Kaikki pysyvät huulilla hyvin.

Urban Decayn huulipuna on minun uusin ja olen ihan rakastunut sen kestoon. Jos pitäisi laadullisesti sanoa kumpi on parempi Mac vai Urban Decay niin sanoisin kyllä, että Urban vie voiton. Mattapunissa on se huono puoli, että ne kuivuvat helposti huulille mutta tämän Urban Decayn kanssa ei ole käynyt niin vaan tämä pysyy huulilla kauniina aamusta iltaan. Kun sanon, että tämä pysyy niin tämä todellakin pysyy kuin tauti ja tämän joutuu ottamaan illallakin puhdistusaineella pois. Näitä pitää saada lisää! Hintaa 21,90€.

Tom Fordin puna on suosikkini tällä hetkellä kaikista. Tällä saa huulet ihanan pulleaksi ja puna näyttää aina hyvältä. Huono puoli näissä on se ettei näitä saa Suomesta muualta kuin lentokentältä. Omani ostin Tukholmasta viime talvena. Näitä pitää hamstrata lisää seuraavalla ulkomaanmatkalla. Hintaa n. 50€ eli kaikista suolaisin mutta niin sen arvoinen!

Sisleyn Phyto-lip Twist tuntuu joltain huulirasvan ja huulipunan väliltä ja mä rakastan tällaisia tuotteita. Varsinkin päivinä jolloin huulet tuntuvat todella kuivilta tämä on mun paras ystävä. Muistaakseni hinta on jotain kolmenkympin luokkaa.


Mä rajaan aina huuleni ennen kun laitan huulipunaa. En osaisi laittaa enää huulipunaa ilman rajausta vaan tuntuisi, että jotain puuttuu. Macin huultenrajauskynät ovat olleet pitkään käytössä ja suosikkisävyt ovat Whirl ja Absolutely It. Jos etten vielä käytä omassa meikissänne huultenrajauskynää niin suosittelen lämpimästi ja suosittelen myös satsaamaan laadukkaaseen pehmeeseen kynään. Itselläni tulee vain paha mieli kaikista halvemmista kovista kynistä joita ei millään saa häivytettyä nätisti.

Lopuksi vielä kuva omasta suosikkikombostani tällä hetkellä eli Mac Whirl -rajauskynä + Tom Ford 01 Spanish Pink -huulipuna.


Toivottavasti saitte tästä postauksesta jotain vinkkejä huulipunaostoksille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat pusuhuulet. Mun on tosi vaikea saada huulipunaa pysymään, vaikka laittaisinkin rajaukset, nekin vaan leviää huulen ulkopuolelle ja näyttää suttuiselta. Tyydynkin lähinnä käyttämään sävytettyjä huulirasvoja tai kiiltoja. Mun mielestä sulle sopii ihanasti sellaiset lämpimän punaiset huulet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko kokeillu huultenpohjustusvoidetta? Guerlainilla on ainakin kuulemma tosi hyvä! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -