ART

Mun mielestä sisustuksessa on aina ollut vaikeinta valita taulut. On tosi vaikeaa tietää, että mihin ei kyllästy ja mistä tykkää vielä vuosien päästä. Olen tykännyt todella paljon Uniikkikodilta saadusta karttataulusta joka koristaa tällä hetkellä olohuoneemme seinää. Se löytää paikkansa ihan varmasti uudestakin kodista mutta nyt tarvitaan vähän lisää tauluja joten olen ollut sen asian suhteen silmät auki viime aikoina. Yksi suosikkipaikkojani käydä katsomassa siistejä tauluja on Fredrikinkadulla sijaitseva Inter-art. Liike on itseasiassa isäni ystävän omistama ja meillä onkin jo yksi taulu hänen liikkeestä. Erityisesti ollaan Joonaksen kanssa tällä hetkellä isketty silmämme liikkeen Urban Art -osioon.

Näiden taulujen lisäksi mä tykkään tekstitauluista. Toki niitäkään ei saa liikaa olla mutta pari näyttää mun mielestä oikein hyvältä. Tilattiinkin Sealoe.se -sivustolta yksi printti ja varmaan tulee tehtyä jotain DIY-projektia toisten tekstitaulujen kanssa. Mikä alla olevista tauluista on eniten teidän mieleen?

Kuvat: http://sealoe.se/

TBT – NYC Snapshots




Throwback Thursday. New York, huhtikuu 2015.

Huomasin näitä kuvia katsoessa, että mulla on vielä todella paljon kuvia Kaliforniasta julkaisematta. Kevään tapahtumien jälkeen koko reissu tuntui ihan merkityksettömältä mutta nyt viime päivinä olen muistellut vihdoin reissua lämmöllä ja on siis aika käydä kuvienkin kimppuun! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain?

Keskiviikon tunnelmia

Tuntui niin hyvältä käydä kellarista hakemassa kaikki paksut huivit taas kevään ja kesän jälkeen esille. Etenkin Acnen Canada huiveja oli ehtinyt jo tulla ikävä. Meillä on noita kyseisiä huiveja miehen kanssa yhteiskäytössä kolme kappaletta ja täytyy sanoa, että ollaan molemmat oltu äärettömän tyytyväisiä niihin.

Pari viikkoa sitten kun näitä huiveja oli taas tullut kauppojen hyllyille syksyksi huomattiin jotain tosi ikävää. Se laatu. Se mitä oltiin omissa huiveissamme ihasteltu oli näissä uusissa hävinnyt. Paksusta ja muhkeasta huivista oli suoraan sanottuna tullut ihan liru. Piti ihan käydä oman huivin kanssa vertailemassa tilannetta ja kyllä. Uudeet huivit ovat puolet ohuempia kun vanhat ja hinta on silti ihan sama. Crazy.

Paidat Hurley ja Marimekko // Treenihousut Nike // Kengät Steve Madden // Laukku Chanel // Huivi Acne

Kylläpäs aika menee nopeaa taas sillä ensi viikolla me asutaan jo meidän uudessa ihanassa kodissa. Valkoiset vanhat lautalattiat, täältä me tullaan! :) Viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa osiin mm. jättimäinen vaatekaappimme ja muutenkin valmistella muuttoa. Ihan vähän stressaa, että miten tuo itse muutto sitten menee. Aina kun tulee jotain yllättävää kun on kyse muutoista eikä niitä voi täysin koskaan suunnitella. Toivotaan kuitenkin, että tällä kertaa kaikki menisi hyvin, fingers crossed.

Ihanaa keskiviikkoa teille täältä muuttolaatikoiden keskeltä! :)

What's in my bag



Mun käsilaukun ei todellakaan tarvitse olla iso sillä kannan mukanani vain kaikista olennaisimpia tavaroitani. Minun käsilaukusta et löydä kuulokkeita, purkkaa, meikkipussia tai oikeastaan mitään mielenkiintoista. Meikkiäni en oikeastaan korjaa koskaan päivän aikana (huulimeikki poikkeuksena), musiikka kuuntelen todella harvoin muualta kuin auton radiosta ja purkkaa jauhan vain jos joku tarjoaa.

Omassa laukussani kulkee aina mukana puhelin. Se on itseasiassa vaihtunut ihan vähän aikaa sitten kun iPhone 5s:ni sanoi sopimuksen irti ja luotto Applen puhelimiin meni täysin. Kaksi uutta rikki mennyttä iPhonea kolmen vuoden sisään on minusta aika heikko suoritus. Varsinkin kun se paljon puhuttu lasi ei ole mennyt rikki kertaakaan, vaan tälläkin kertaa 1,5 vuoden jälkeen mikrofoni. Päätin siis vaihtaa puhelimeen jonka merkki antaa kahden vuoden takuun ja valitsin Sonyn Xperia X3 -älypuhelimen. Joonaksella on ollut tämä puhelin jo pidempään ja olen kuullut siitä paljon hyvää. Plussaa siitä, että on kotona joku joka opettaa uuden käyttöjärjestelmän käytössä sillä tämä on ensimmäinen Androidini. Miinusta siitä, että puhelin on aivan liian iso minun käteeni ja esim tekstaaminen yhdellä kädellä on tosi haastavaa. Toivottavasti tähän tottuu!

Avaimet kulkee kätevästi mukana Louis Vuitton 4 Key Holderissa. Sain tämän joku vuosi sitten Joonakselta lahjaksi, liekö ollut vinkki siitä, että unohtelin avaimiani usein kotiin. Selkeästi hyvä lahja sillä avaimeni ei tämän saamisen jälkeen ole unohtuneet kuin pari kertaa.

Aurinkolasit koteloineen kulkee useimpina päivinä mukana. Tämän hetken suosikit ovat olleet Céline Audrey -malliset aurinkolasit. Näiden kanssa on itseasiassa ollut todella paljon ongelmia, sillä nämä löystyvät hetkessä ja olenkin joutunut käymään optikolla kiristämässä näitä useamman kerran mutta en millään raaskisi luopua näistä sillä tykkään näiden ulkonäöstä hurjasti.

Koska tykkään käyttää pieniä laukkuja mukanani on harvemmin iso Mulberryn lompakkoni vaan pelkkä Saint Laurentin korttikotelo. Tämän ostin vuonna 2014 Lontoon matkallamme.

Helsingissä asuvan must, matkakortti. Itse kävelen paljon esimerkiksi työmatkoja mutta matkakortti on silti aina mukana jos tarvitsee lähteä kauemmas tai jos väsymys yllättää enkä jaksakaan työpäivän jälkeen kävellä.

Viimeisenä mukana on aina jokin kosteuttava huulituote sekä sen päivän huulipuna. Tällä kertaa Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 sekä Tom Ford Lip Color sävyssä 01 Spanish Pink.

Mitä teidän laukuista löytyy?

My boyfriend's style

Olen aikaisemmin julkaissut ystävieni tyyleistä postauksia täällä ja täällä mutta en ole koskaan tainnut Joonaksen tyylistä julkaista kokonaista postausta, vaikka hän toki usein kuvissa vilahtaakin.

Joonaksen tyyli on minulle todella mieluinen eikä minun ole tarvinnut tyylivinkkejä antaa vaan Joonaksella on tosi tarkka visio omasta tyylistään ja innostuukin eri trendeistä melkein yhtä paljon kun minä itse. Toki mullakin on usein ideoita heittää ja ostan usein Joonakselle vaatteita. Se on helppoa kun tietää tasan mistä toinen tykkää. Paitsi kerran ostin Cosilta vahingossa T-paitoja joissa oli ihan jäätävän isot kaula-aukot ja ne sain käydä palauttamassa, muuten on menny valinnat sitten enemmän nappiin. Mä olen kyllä onnekas siinäkin mielessä, että mun mies tykkää shoppailla mun kanssa! :)

Neule ja pipo Makia // Farkut H&M // Kengät Nike // Kello Michael Kors

Mitä mieltä ootte, saisiko täällä mielellään jatkossakin näkyä enemmän muidenkin asukuvia kuin omiani? :)

Abu Dhabi!

Kerroinkin joku aika sitten, että varattiin matka talvilomalle ja paljastin, että lähden ensimmäistä kertaa itään päin. Mietittiin matkakohdetta jonkun aikaa sillä haluttiin ehdottomasti lähteä jonnekin lämpimään. Tämän vuoden Kalifornian reissulla kun ei tullut aurinkoa otettua kuin parina päivänä haluttiin olla varmoja, että voitaisiin nauttia auringosta altaan reunalla tulevalla reissulla. Matkakohteeksi valikoitui Abu Dhabi! Abudhabidabaduuu! Saatiin ihan naurettavan halvat lennot ja myös halpa hulppean oloinen hotelli joten me suunnataan helmikuun alussa 9 päiväksi Arabiemiraatteihin.

Jos teillä on mitään vinkkejä tästä matkakohteesta niin niitä saa laittaa tulemaan! Myöskin Dubaissa tulee käytyä ainakin yhtenä päivänä joten vinkit siihenkin kaupunkiin ovat tervetulleita.


Onko muilla reissuja tiedossa?

Back to the 90's

Tästä asusta ei puutu kuin Choker -kaulakoru niin oltaisiin ihan ysärimeiningeissä. Se saa kuitenkin jäädä minun puolestani niihin menneisiin vuosiin ja tyydyn Stan Smith -tennareihin, lilaan huulipunaan ja neulemekkoon. Aika ysärihommia nämäkin.

Yksi tämän syksyn suosikkitrendeistäni onkin nuo pitkät neulemekot. Haluaisin löytää vielä ribatun harmaan mekon. Lila huulipuna huulilla on muuten H&M:n uusi huulipuna sävyssä Mauveine Queen. Ihan törkeän hyvä. Pigmenttiä löytyy ja huulipuna pysyy huulilla monta tuntia. Täytyy myöntää, että olen yllättynyt. Kymmenen euron huulipunalta en odottanut nimittäin paljoa. :D Suosittelen kurkkaamaan H&M:n uudistuneen kosmetiikkaosaston jos ette ole vielä käyneet! :)

Nahkatakki All Saints // Mekko Mango // Kengät Adidas // Laukku H&M

Habitare 2015

Viime viikonloppuna oli Messukeskuksessa Habitare sisustus, huonekalu ja design-messut. Messuilla vieraili muutaman päivän aikana yhteensä huikeat 45 000 kävijää. Myös minä ja äitini vietettiin lauantaiaamupäivä siellä. Uutta kotia laittaessa inspiraatiolle oli tarvetta, vaikka aika selkeät sävelet mulla jo kodin sisustuksesta oli ennen messuille menoa. Olen viime aikoina tykästynyt hyvin pohjoismaiseen sisustukseen, eli simppeliä ja väritöntä. Ei sillä, että olisin koskaan tykännyt väreistä sisustuksesta (enkä kyllä juurikaan pukeutumisessakaan) mutta viime aikoina se musta/valko/harmaa -sisustus on mielyttänyt silmää oikein ekstra paljon. Pohjoismaiseksi sisustukseksi miellän myös vahvasti 50- ja 60-luvun tai niiltä vuosikymmeniltä vaikutteita saaneet kalusteet ja esineet. Yksi messujen ykköslöydöistä olikin Tapio Wirkkalan teekannu 60-luvun lopulta. Messut saivat myös erityistä plussaa siitä miten paljon Suomalaista designia oli esillä.

Hobby Hall oli näyttävästi esillä messuilla ja täytyy sanoa, että ihan huikeita minun tyylisiä esineitä oli näytillä. Hobbari ei kuulu yleensä omiin ostospaikkoihin mutta nyt mennään varmaan myymälään ostamaan matto makuuhuoneeseen. Sen verran paljon Koodi -merkkiset matot ovat ihastuttaneet!

Messuilla katsoin mattoja tosiaan sillä silmällä, koska makuuhuoneesta puuttuu matto kokonaan. Tykkään mustavalkoisista sekä graaffisista kuvioista. Formen matto oli todella mieluinen!

Nämä esineet eivät olltu ehkä ihan my cup of tea, mutta musta on aina hauska kun nimeni on osa merkkiä haha.

Mä oon aina haaveillut tällaisesta käsienpesualtaasta kylppärissä. Niin nätti!

Ihania Vaja Finlandin kuppeja!

 Mä olen pitkään rakastanut tätä Marimekon kuviota! Olen vähän päästä pyörällä, että onko se nyt Kivet, Siirtolapuutarha vai räsymatto. Mun mielestä nämä kaikki kuviot näyttävät ihan samalta! Mulla on tuota kuosia olevat lakanat ja tarkoitus olisi ostaa nyt toinenkin setti, että olisi kahdet. Viime kesänä ihastelin mökillä äidin tässsä kuosissa olevaa isoa kulhoa ja yritinkin saada sitä itselleni mutta sille ajatukselle äitini ei lämmennyt. Nyt synttäreinä sain kuitenkin vanhemmiltani ihan oman tuollaisen kulhon. Voi sitä onnea! 

BELIDin lamput olivat todella kauniita. Mua harmittaa, että kattovalaisimille on erittäin rajoitettu tarve, koska niitä on niin paljon joita haluaisin!

Tuntuu hassulta kertoa, että odotin messuilta eniten saippuoiden ja tiskiaineiden ostoa mutta niin se vaan oli. Tätä Cilla's -yrityksen ständiä olinkin odottanut messuilta kaikista eniten. En kyllä yllättäen ostanutkaan mitään sillä kuulin, että näitä siivousaineita saa ostettua kätevästi Stockmannilta joten sinne mä suuntaan heti muuton jälkeen sitten!

Uudessa asunnossamme on mustavalkoinen kylpyhuone ja olen kaavaillut sinne mustaa käsisaippuapulloa joten kun löysin nämä Mayn saippuat olin pakahtua onnesta. Siis pelottavaa, kun on kuitenkin kyse vain saippuasta. Kuka voisi vastustaa minttu-kookos -käsisaippuaa? Tai mustikalta tuoksuvaa käsitiskiainetta? No en minä ainakaan.

Muistan nähneeni erään seuraamani Ruotsalaisen vloggaajan videossa tällaisen vanhan Louis Vuittonin matkalaukun sisustuksessa ja ollut jo silloin vakuuttunut siitä, että tollanen olisi maailman siistein. Messuilla näin antiikkipuolella sitten nämä laukut ja voi tytöt, mä olisin niin voinut ottaa noi mukaani kotiin. Olisin antanut niille hyvän kodin mutta ei, 1900€ hinta oli mulle vähän liikaa ja tiemme erkanivat ja lähdin ilman laukkuja kotiin.

Messuille jäi siis paljon kauniita juttuja mutta muutamiin hankintoihini olen enemmän kun tyytyväinen. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan Habitareen! Mites te jotka voititte blogini kautta liput messuille, löysittekö jotain upeaa ja saitteko paljon inspiraatiota? Entä muut messuilla käyneet? :)

Liput messuille saatu blogin kautta.

Bunny Sneakers in action

Synttäriaamuna innostuin uusista kengistä sen verran, että pääsivät heti jalkaan kun lähdettiin aikaisin aamulla kohti Café Strindbergiä. Huomaa tuosta väsyneestä naamasta, että en ole aikoihin herännyt tuohon aikaan, haha. Väsynyt mutta onnellinen kuvaa tuon aamun fiilistä loistavasti.

Olen ihan älyttömän onnellinen noista kengistä. Niin törkeen siistit! Olen viime aikoina innostunut entistä enemmän tukemaan Suomalaisia yrityksiä joten siitäkin todellakin plussaa näissä kengissä. Nämä Parikan kengäthän ovat näkyneet jopa Hollywoodissa Kylie Jennerin jaloissa. If they are good enough to Kylie, they are good enough to me! ;) Siistiä, että Suomalainen design näkyy myös maailmalla. 

Nahkatakki All Saints // Laukku H&M // Farkkupaita Second Hand (Benetton) // Farkut Bik Bok // Kengät Minna Parikka

Bunny Sneakers

Olin eilen ihan intona taas kun heräsin syntymäpäiväni aamuna. Se kadotettu synttärifiilis löytyikin sieltä jostain. Heti herättyäni sain ison paketin eteeni ja ihmettelin, että mitä ihmettä siellä voisi olla. Muodosta päätellen kengät mutta häh, mitkä ihmeen kengät? No ne kengät jotka olivat viimeksi edellisenä iltana ollut minulla nettikaupan ostoskorissa. Ne kengät joista en ollut kuin joskus aikoja sitten ohimennen maininnut Joonakselle. Miten se aina vaan osaa ostaa ne parhaat lahjat?

Aamupalalle mentiin mun lempparimestaan eli Pohjoisesplanadin Strindbergille. Rakastan sitä kahvilaa ja mennäänkin sinne silloin kun halutaan hetkeksi pois arjesta ja kokea luksushotellimaista tunnelmaa. Ihan täydellinen paikka aloittaa syntymäpäivä. Siellä me istuttiin pitkään ikkunapöytämme ääressä, juteltiin ja katseltiin ohimeneviä ihmisiä heidän aamukiireissään.

Ihan niin rauhallinen koko päiväni ei ollut sillä mulla oli vielä työpäivä edessä. Joonas oli järjestänyt itselleen vapaata mutta mä olin unohtanut koko synttärini joten en tajunnut toivoa vapaapäivää. Illalla pidettiin kuitenkin kunnon lettukestit kahdestaan kotona joten voisin sanoa, että syntymäpäiväni oli ihan täydellinen.

Minna Parikka Bunny Sneaks White nappa
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -