The weddingdress

Tiedän, että monia kiinnostaa tuleva hääpukuni ja puku on myös ystävieni kesken ollut polttava puheenaihe tänä kesänä. Eikä syyttä, hääpuvut ovat niin kauniita ja hääpuvun metsästys todennäköisesti on once in a lifetime -kokemus.

Vaihtoehtoja on niin paljon. Tylliä, pitsiä, satiinia, kimalletta. Olkaimetonta, ohutta olkainta, paksua olkainta, lyhythihaista, pitkähihaista. Eri kaula-aukkoja. Avaraa selkää, korkeaa selkää. Nappi-, nyöri- ja vetoketju -kiinnitys. Värivaihtoehtoja on useita. On täysin valkoista, ivorya, samppanjaa. Merenneito, prinsessa, kapea, A-linjainen ja mitä näitä nyt on.

(Ei huolta, ystävällinen myyjä antoi meidän kuvata liikkeessä, vaikka siellä on kuvauskielto)

Löysin itseasiassa hääpukuni yllättävän helposti. Olin valmistautunut paljon pidempään metsästykseen mutta niinhän sitä sanotaan, että kun sopiva hääpuku osuu eteen sen vain tietää. Puku oli itseasiassa ensimmäinen jonka valitsin sovitukseen. Kokeilin kuitenkin todella montaa muutakin ja vasta sen jälkeen suosikkiani. Jos minä olisin saanut päättää olisin ehdottomasti kokeillut sitä ensimmäisenä, mutta asiantunteva myyjä tiesi etten olisi enää sovittanut muita jos näin oltaisiin tehty.

 Jo ennen kun mekko oli kokonaan ylläni sanoin "Jep, tämä se on". Muut hääpuvut olivat kauniita mutta ei millään tavalla sykähdyttäviä. Jopa tylsiä verrattuna valitsemaani pukuun. En koe olevani tyyliltäni mitenkään klassinen joten tiesin, että hääpukuni on oltava erilainen. Tiesin, että puvussa on oltava jokin twisti.

Yksi syy miksi ostin pukuni näin aikaisin oli se, että mekko oli 2016 mallistoa ja näin ollen ei olisi myynnissä enää pitkään sillä jo tänä kesänä vuoden 2017 mallit tulivat kauppoihin. Tiesin jo muutamia vuosia sitten minkä merkkisen mekon haluan joten nähtyäni nuo molemmat mallistot päätös oli oikeastaan hyvin selvä. 

Yksi hääfiilistelyohjelma jota olen tykännyt katsoa on Say yes to the dress. Tätä ohjelmaa voi katsoa mm. Youtubesta ja seurata muiden morsiamien mekkovalintaa.

Muille morsiamille suosittelen Stockmannin hääpalvelua (joka ikävä kyllä lopettaa, mutta sinne tulee uusi yrittäjä joka on varmasti myös huikea liike!) ja Niinatarta. Näistä kahdesta liikkeestä sain itse parhaimman palvelun. Myös Mannerheiminkadun Zazabellassa oli kauniita pukuja ja valikoima todella laaja joten sekin kannattaa tsekata.

Käsittämätöntä, että tässä kuussa ensi vuonna me seisotaan alttarilla ja sanotaan toisillemme tahdon!

6 kommenttia:

  1. Sitten susta tulee rouva, meinaatko ottaa Joonaksen sukunimen? Kiva että olet löytänyt mieluisan puvun, muistan kun joskus muutama vuosi sitten ihastuit sellaiseen hääpukuun jossa oli sulkia. En tiedä miksi se on jäänyt mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se puku on minullakin jäänyt mieleen ja sanotaanko, että jokin yhdistävä tekijä näissä puvuissa on. ;) Luultavasti otan Joonaksen sukunimen.

      Poista
  2. Mä kävin myös jo ihastumassa Zazabellassa mun todennäköiseen tulevaan hääpukuun :) Pitääkin pistää Say yes to the dress katselulistalle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa <3 Toivottavasti oikea puku on löytynyt!

      Poista
  3. Vitsit olisipa kiva tietää millaisen puvun valitsit! :) itse kirjoittelen omista puku-unelmista ensi viikolla blogiin myös. Itse haluan "helpon" puvun, siis jossa on helppo olla. Minulle tuskin tulee merenneitoa, laahusta, muhkeaa helmaa tms., vaan haluaisin nätisti laskeutuvan hulmuavan helman. Tämä ajatus siis ennen yhdenkään puvun sovitusta... Minä en osaa nimetä yhtäkään hääpukumerkkiä, joten sillä ei tule olemaan mitään merkitystä. Toivoisin myös löytävän kohtuuhintaisen puvun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tärkeää, että tuntee olonsa mukavaksi hääpuvussaan! :) Onneksi monenhintaisia pukuja on joten löydät varmasti upean ja sulle sopivan. Susta tulee varmasti niin kaunis morsian! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -